fbpx
skip to Main Content

Editura Pagina de Psihologie lansează cartea #LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat, o lectură savuroasă despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu, în care știința se îmbină cu umorul.

Volumul este semnat de către Gáspár György (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) și Bogdan Nicolai (jurnalist de radio, televiziune şi presă scrisă) și este o continuare firească a emisiunii Love is fun, realizată de cei doi pentru A List Magazine. Iar prefața cărții este scrisă de jurnalistul Andreea Esca.

#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre,  precum: siguranța relațională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook și a rețelelor sociale, inteligența erotică, alfabetizarea sexuală și neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viața de cuplu când suntem părinți, și le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relații o hartă care-i poate ajutasă navigheze mai sănătos printre provocările vieții în doi.

#LoveIsFun este a patra carte semnată de către psihologul Gáspár György, după  Copilul invizibil (Curtea Veche Publishing, 2016), Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații (Editura Pagina de Psihologie, 2017) și Mindfulness Urban (Curtea Veche Publishing, 2018) și este primul volum de non-ficțiune semnat de jurnalistul Bogdan Nicolai.

#LoveIsFun este disponibilă în precomandă, cu autograful autorilor și cu reducere, exclusiv pe paginadepsihologie.ro,în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, iar din 5 decembrie va fi disponibilă și în librăriile mari din țară.

Detalii tehnice

Nr. de pagini: 208
ISBN: 978-606-94680-1-2
Format: 13×20 cm, paperback cu clape

℗PUBLICITATE


Despre  Gáspár György

Gáspár György are o experiență de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie. Demai bine de un deceniu își canalizează energia către cultivarea sănătății relaționale, iar în 2013 a inițiat programul național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia. Este co-fondator al platformei paginadepsihologie.ro și președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.

Despre Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este jurnalist cu o bogată experiență în presa scrisă, radio și tv. Fost director de programe la MTV, realizator al matinalului ProFM, scenarist la Vocea României, a lucrat și pentru The ONE, ProMotor sau Times New Roman. Andreea Esca l-a ademenit cu o mașină de scris în redacția A List Magazine, pentru care realizează emisiunile Life Coach și Love is fun (împreună cu psihologul Gáspár György).

Vedetele despre #LoveIsFun

„Într-o societate cu multe tabuuri, cartea lor este o gură de adevăr. Și, ca să fie digerabile, adevărurile ne sunt servite mereu într-o combinație de studiu și povești amuzante. Mie una, cartea aceasta mi-a răspuns la toate întrebările pe care nu le-aș fi pus cu voce tare și cred că asta va fi concluzia multora, la finalul lecturii. Ba mai mult, mi-a răspuns și la întrebări pe care nu mi le-am pus niciodată, nici măcar în gând, dar aflând acum răspunsul, mi-am reproșat că nu sunt suficient de curioasă.“ – Andreea Esca, jurnalist și publisher A List Magazine

„O carte care a apărut natural în fața ochilor mei – ca o clipă în care, între doi oameni, apare dragostea. Cumva, această carte delicioasă poate fi disecția unei relații, cu tot ce implică ea: atracție, candoare, umor, sinceritate și asumare.“ – Vlad Craioveanu, jurnalist de radio și televiziune

„Citesc împreună cu soțul meu manuscrisul, în această după-amiază în care aniversăm 9 ani de mariaj. Chiar e funși chiar sună bine. Iubirea este fun, dar e și complicată – uneori atât de complicată, încât uităm că suntem programați biologic și psihologic să fim împreună, să aparținem. Această lectură ne arată încă o dată cum educația în legătură cu funcționarea noastră ca ființe sexuale, dincolo de condiționări ideologice și emoții grele de rușine și disconfort, aduce siguranța și confortul fără de care armonia și intimitatea fiecăruia cu sine și apoi cu celălalt nu ar fi posibile.“ – Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert în sănătate mintală

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatrii și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
×Close search
Caută