Skip to content

Maggie Phillips, PhD, a locuit în Oakland Hills, deasupra golfului San Francisco și a lucrat ca psiholog clinician licențiat. În calitate de autoare a trei cărți anterioare și a numeroase lucrări, capitole și articole despre traume, disociere, durere, terapia stării de ego, hipnoză și vindecarea minte-corp, a fost specializată în tratamentul stresului traumatic, al tulburărilor disociative și al durerii. A fost membră a Societății Americane de Hipnoză Clinică și a Societății Internaționale pentru Studiul Traumei și Disocierii. A primit mai multe premii pentru contribuțiile sale în domeniul hipnozei și al tratamentului disocierii.

℗PUBLICITATEDr. Phillips este creatoarea unui program online de autoameliorare a durerii și al unui program audio de asistență, disponibil la reversingchronicpain.com. Ea a fost, de asemenea, creatorul și gazda unei populare serii de teleseminare și buletine informative lunare (maggiephillipsphd.com), care au inclus mai multe cursuri electronice prezentate împreună cu Peter Levine, inclusiv o serie audio despre abordările somatice în tratarea durerii și a traumei, care a stat la baza cărții, Eliberați de durere.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0