fbpx
skip to Main Content

Maja Lunde este unul dintre cei mai proeminenți autori ai Norvegiei pe scena literară internațională. Ea este un specialist media cu o diplomă de masterat de la Universitatea din Oslo și lucrează ca autor și scenarist. A scris 11 cărți pentru copii și tineri, inclusiv „Battle“, „Across the Border“ și seria „The Coolest Gang in the World“. Cartea ei pentru copii din 2018 „The Snow Sister“ este unul dintre cele mai mari succese literare din istoria Norvegiei, iar cartea a fost imediat vândută editurilor din întreaga lume.

„The History of Bees“ (2015) a fost primul roman al lui Lunde pentru adulți. Până în prezent, au fost vândute drepturi de publicare în 35 de țări, iar romanul a primit mai multe premii, inclusiv prestigiosul premiu Bokhandlerprisen (Premiul norvegian de carte). A fost cea mai bine vândută carte din orice gen din Germania în 2017.

Cel de-al doilea roman „Blue“, cartea a doua din Climate Quartet al lui Lunde, a fost publicat în octombrie 2017 și este vândut până acum în 20 de țări.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi o aniversăm pe Gabrielle Bernstein.
Cărțile autoarei au astăzi preț special, cu reduceri între 25-33% față de prețul afișat.
La mulți ani!
x