Maja Lunde – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Maja Lunde este unul dintre cei mai proeminenți autori ai Norvegiei pe scena literară internațională. Ea este un specialist media cu o diplomă de masterat de la Universitatea din Oslo și lucrează ca autor și scenarist. A scris 11 cărți pentru copii și tineri, inclusiv „Battle“, „Across the Border“ și seria „The Coolest Gang in the World“. Cartea ei pentru copii din 2018 „The Snow Sister“ este unul dintre cele mai mari succese literare din istoria Norvegiei, iar cartea a fost imediat vândută editurilor din întreaga lume.

„The History of Bees“ (2015) a fost primul roman al lui Lunde pentru adulți. Până în prezent, au fost vândute drepturi de publicare în 35 de țări, iar romanul a primit mai multe premii, inclusiv prestigiosul premiu Bokhandlerprisen (Premiul norvegian de carte). A fost cea mai bine vândută carte din orice gen din Germania în 2017.

℗PUBLICITATECel de-al doilea roman „Blue“, cartea a doua din Climate Quartet al lui Lunde, a fost publicat în octombrie 2017 și este vândut până acum în 20 de țări.

De același autor

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută