Majda Aboulumosha – Ce nu vreau să știe lumea despre mine – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Este mamă, actriță, content creator, pasionată de gătit, precum și prezentator TV. Empatică, vulnerabilă, deschisă și transparentă cu publicul său, Majda Aboulumosha este, în prezent, gazda emisiunii Femeia alege de pe Pro2, show ce se difuzează live, de luni până duminică. Despre provocările profesionale, despre iubire, familie și dedesubturi emoționale ale Majdei aflăm în interviul #CeNuVreauSăȘtieLumeaDespreMine.

Ești content creator, actriță prezentator tv, dar și pasionată de gătit. Care dintre aceste roluri îți vin cel mai bine?

Înainte de toate aceste roluri, sunt mamă și cred că acel rol este cel care îmi aduce cea mai mare fericire în viață. Dacă mă raportez la cele care țin de domeniul profesional, fiecare dintre cele amintite de tine mi-a adus și îmi aduce o împlinire diferită: ca actriță am început și m-aș întoarce, cu drag, într-un rol dacă l-aș simți potrivit. Pe de altă parte, ca prezentatoare o voi face mereu doar atunci când voi simți că e locul meu, exact cum simt acum la Femeia alege, când am ocazia să vorbesc cu oameni frumoși, să îi cunosc mai bine și să îi aduc mai aproape de cei de acasă. 

Cât despre gătit… așa cum știți deja, este o pasiune constantă a mea. Fac asta pentru mine și pentru cei dragi, iar cu cei de acasă împărtășesc cu drag. 

Dacă ai întâlni-o pe Majda pe stradă, ce i-ai spune?

Continuă să fii optimistă, să le oferi celor din jur zâmbete… și învață să nu te lași afectată de răutate. Viața e frumoasă!

Care era cel mai mare vis al fetiței Majda?

Să fie ea însăși și să reușească. Și ghici ce? Am învățat, odată cu trecerea anilor, că atât timp cât mă țin de principiile mele, pot. 

Cine este eroul adolescenței tale?

Mama mea. Erou, model, cum vrei să îi spui. Sunt o persoană realistă, aleg să îmi găsesc eroii în jurul meu. 

Ai simțit, în vreun fel, că ești marginalizată din cauza culorii pielii?

Știm cu toții că trăim într-o lume în care oamenii judecă foarte ușor, aleg să ia aparențele ca propria lor realitate. Dar eu nu m-am lăsat condusă de judecăți, ci m-am concentrat să fiu eu fericită și împlinită. Și asta vreau să-i transmit și fetiței mele. 

Ce lecție ai învățat în urma experienței divorțului?

Că nu trebuie să depinzi de nimeni pentru a fi fericit și pentru a-ți găsi drumul în viață. Că singurul tău sprijin, pe viață, ești chiar tu. 

Ce părere ai despre intervențiile chirurgicale estetice?

Cum spuneam și anterior, cred că trebuie să facem tot ce ne face fericiți. Și dacă operațiile ne ajută să depășim anumite temeri interioare sau nemulțumiri pe care le avem vizavi de propria persoană, atunci de ce nu? Nu vreau să judec pe nimeni și nu vreau să fiu judecată pentru alegerile făcute în viață.

„Femeia alege“ sau este aleasă?

℗PUBLICITATEFemeia alege, normal! Și știi de ce? Pentru că nicio femeie nu trebuie să aleagă un job, un bărbat sau o situație din viață doar sperând că totul va fi bine. Trebuie să facă ceea ce este necesar pentru a-și găsi acel bine. 

Cum ai descrie, în trei cuvinte, show-ul pe care îl prezinți?

Surprinzător de real! 

Care este temerea ta cea mai mare legată de faptul că veți fi live (TV și online) 24/7?

Nu am temeri deoarece am în spate o echipă: de la cameramani, la reporteri, la producător. Fiecare are bucățica lui în acest puzzle care ne permite să fim de trei ori pe zi la TV, de la 13:00, 19:00 și 22:30, dar și live pe voyo.ro, 24 din 24 ore. În plus, voi ați văzut ce concurente frumoase avem? Cum să ai temeri?

Crezi în relațiile amoroase la distanță?

Cred în relațiile de dragoste care au la bază sinceritatea, respectul și încrederea reciprocă. Când le ai pe toate și iubești cu adevărat, distanța e doar un alt prag de depășit în relație.

Care este cel mai frumos compliment primit de la partenerul tău de viață?

Mi-a spus că are încredere totală în alegerea mea de a pleca în Turcia pentru a prezenta emisiunea și că mă va susține necondiționat! 

Ai apelat, vreodată la serviciile unui psihoterapeut?

Am apelat la psihanalist și consider că fiecare om ar putea să apeleze atunci când simte că nu-și găsește drumul sau are anumite incertitudini, nesiguranțe, temeri sau decepții. 

Dacă ei consideră că un psihanalist nu e ceea ce caută, atunci ar putea să-și deschidă sufletul în fața unui om cu care rezonează. De multe ori e suficient să ne privim în oglindă și să vedem adevărata reflexie în sufletele noastre, iar mintea începe să facă ordine. Consider că fiecare om trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el.

Ce planuri ai cu majdacheesecake?

Pe perioada absenței mele din țară, am închis laboratorul, oamenii m-au înțeles că anul acesta nu am cum să fac cozonaci și bunătăți care să le îndulcească masa de sărbători, dar mi-au transmis susținerea lor și că vor urmări Femeia Alege, ceea ce m-a bucurat enorm.

Care este aplicația de social media de care ești dependentă?

Nu aș vrea să spun că sunt dependentă de social media, însă, cu siguranță, cel mai mult timp îl aloc comunității mele de pe Instagram. Postez des și încerc să-i țin la curent cu tot ceea ce fac. În plus, mi-e la îndemână să văd ce fac oamenii apropiați din viața mea. Evident, folosesc mult și WhatsApp sau apelurile video acum cât sunt plecată pentru a fi aproape de fiica mea și de oamenii mei frumoși de acasă. 

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută