Skip to content

Imaginează-ți un trib al zilelor noastre, în care oamenii au un singur angajament – Împreună la bine și la greu;

Indiferent de cât de rău ne va fi, ne vom sprijini și încuraja reciproc;

Și oricât de tentant ar părea, nu vom recurge la a profita de vulnerabilitățile aproapelui nostru;

Și nici nu ne vom lăsa purtați de judecățile de valoare sau de critica constructivă;

Înainte de toate, alegem să credem în #puterearelațiilor;

℗PUBLICITATEȘi zi de zi ne permitem curajul de a ne vindeca rănile sufletești,

Pentru a putea crea împreună o lume în care noi toți să trăim în siguranță și în care copiii noștri să se simtă cu adevărat prețuiți.

În fiecare zi, ne străduim să transformăm imposibilul în posibil și să cultivăm sănătatea relațională. Știm, am râs și am plâns împreună, ne-am confruntat cu cele mai mari frici și am învățat să fim vulnerabili, iar asta vom face și pe viitor, pentru ca la sfârșitul drumului să putem spune că am îndrăznit să iubim și să trăim cu orice preț.

Extras din cartea Revoluția Iubirii: O altfel de poveste despre atașament și relații.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0