Skip to content

Marc Klein este un scenarist, regizor, producător și autor american, ale cărui povești despre dragoste și pierdere au fermecat publicul din întreaga lume.

Klein s-a născut în New York, dar și-a petrecut anii formativi în Margate, New Jersey, o comunitate de pe litoral, la câteva minute de Atlantic City Boardwalk.

℗PUBLICITATEA urmat cursurile Tisch School of the Arts de la Universitatea din New York, unde a studiat cinematografia și scenariul. După ce a absolvit cu onoruri, Klein s-a mutat la Los Angeles și și-a început cariera profesională ca scenarist.

Klein locuiește în Los Angeles.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0