Skip to content

Marion Jean Woodman (1928–2018) este cunoscută lumii întregi ca autor al unor lucrări cu caracter mitopoetic, care au influențat dezvoltarea psihologică și spirituală a milioane de oameni din întreaga lume. Analist jungian, poet și susținătoare a drepturilor femeii, a scris numeroase lucrări care tratează problema feminității și a corpului, și vorbesc deschis despre repercusiunile pe care reprimarea femininului în societate și în noi înșine le are asupra mintii și sufletului, asupra naturii și, în special, asupra copiilor noștri.

℗PUBLICITATEA predat limba engleză timp de 20 de ani, dar suferind de anorexie nervoasă și-a luat un an sabatic pentru a călători. A descoperit psihologia jungiană la Londra și s-a înscris la Institutul Jung din Zürich, pentru a deveni analist jungian. Alte titluri: The Pregnant Virgin: A Process of Psychological TransformationThe Ravaged Bridegroom: Masculinity în Women.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0