fbpx
skip to Main Content

Markus Schulz este DJ și producător muzical, fondatorul studioului de înregistrări Coldharbour Recordings și al companiei de impresariat artistic Schulz Music Group. A cunoscut succesul prin emisiunea „Global DJ Broadcast“ pe care o găzduiește săptămânal, invitând alături de el diverși DJ renumiți, show-ul fiind transmis de mai multe radiouri online. Totodată, este unul dintre cei mai apreciați și solicitați artiști. La cei 45 de ani ai săi, Markus Schulz are în palmares multe premii, printre care „America’s Best DJ“. În prezent, locuiește în Miami împreună cu soția sa, Adina Butar. Despre toate acestea, dar și despre ce nu vrea să știe lumea despre el, în interviul de mai jos.

Cine nu este Markus Schulz?  

Markus Schulz nu este un artist arogant, încrezător, egoist.

Care este superputerea pe care vrei să o ai?  

Să trăiesc pentru totdeauna, pentru că învăț în fiecare zi și vreau să pot fi, mereu, inspirație pentru alții.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markus Schulz (@markusschulz) on

Pe o scală de la 1 la 10, cât de fericit ești cu viața ta? 

De nota 10. Am obținut mai mult decât am visat vreodată când eram copil.

Cum te-ai descrie într-un #?  

#let’sescapetogether

Ești foarte popular în țara noastră, dar care este părerea ta despre România? 

România e o țară foarte frumoasă – cu oameni pasionați și frumoși, dar care nu cred că realizează pe deplin cât de frumoasă este țara lor. Mă liniștesc foarte mult când vin în România, mai mult decât oriunde altundeva, mai ales când petrec timp în natură sau la munte.

Cum i-ai explica unui copil ce este iubirea?  

Frumusețea inocenței unui copil este că e foarte fragil, așa că i-aș spune ceva frumos și creativ, precum: „Iubirea este acel sentiment de fericire pe care îl ai față de cineva, chiar și când plouă afară. Te face să te simți în siguranță și puternic. Și simți că ai putea face orice ți-ai imaginat vreodată.“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markus Schulz (@markusschulz) on

Care este cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut vreodată, în viața ta?  

℗PUBLICITATE


S-a întâmplat când bătăușul din cartier, care obișnuia să bată toată lumea, l-a rănit pe fratele meu mic. L-am înfruntat, deși mă speriasem. Cred că aveam 12 ani și a reprezentat un moment de cotitură în viața mea.

Ce ritualuri ai înainte de un spectacol?  

Am nevoie de cel puțin 15 minute de liniște completă în camera verde, pentru a-mi aduna gândurile și a mă liniști.

Cum crezi că arată viitorul? 

Cred că trăim în niște vremuri uimitoare. Tehnologia evoluează într-un ritm pe care nu ni l-am fi putut niciodată imagina și suntem abia la început. În curând, toată lumea va avea mașini care se conduc singure și tot ce se află în casele noastre va fi automatizat.

De la cine ai primit cele mai bune sfaturi?  

De la proprietarul unui club, pe când eram DJ rezident acolo. El mi-a spus: „Nu-ți face griji pentru bani; fă din munca ta o artă și banii vor veni.“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markus Schulz (@markusschulz) on

Cum te raportezi la timp, acum?  

Am devenit un pic mai nerăbdător, deoarece simt că mai sunt atâtea lucruri pe care doresc să le fac și vremea zboară prea repede pentru mine.

Ai pășit vreodată într-un cabinet psihologic?

Da. Am avut profunde probleme de anxietate încă de când eram mic și a trebuit să caut consiliere pentru asta, de mai multe ori.

Ce nu ai vrea să știe lumea despre tine?  

Probabil, faptul că am probleme de anxietate. Pentru că, atunci când sunt pe scenă, încerc să transmit forță, pasiune și euforie.

Care crezi că este acel lucru ciudat pentru alții, dar normal pentru tine? 

Procesul meu de gândire și felul cum ajung la o concluzie.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută