skip to Main Content

Markus Torgeby a fost un promițător alergător de elită, dar o accidentare a pus capăt carierei sale și i-a declanșat o criză existențială. Cei patru ani petrecuți în singurătate autoimpusă într-o colibă din pădurea Jämtland i-au redat liniștea și sentimentul unui rost în viață.

℗PUBLICITATEÎn prezent, Markus ține conferințe despre „ce anume este cu adevărat important“ și construiește case și paturi în aer liber. Autobiografia sa, Alergătorul(2015), s-a vândut în Suedia în aproape 50 000 de exemplare și a fost tradusă în mai multe limbi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0