Skip to content

Dr. Mary Lynch Barbera, RN, BCBA‑D, a „căzut“ în lumea autismului la sfârșitul anilor 1990, când primul ei fiu, Lucas, a început să prezinte semne de autism. De‑a lungul următoarelor două decenii, Mary s‑a transformat dintr‑un părinte copleșit și confuz într‑o analistă comportamentală certificată la nivel de doctorat (BCBA‑D) și în autoarea cărții The Verbal Behavior Approach: How to Teach Children with Autism and Related Disorders.

Mary susține conferințe în întreaga lume, este autoare de podcasturi și creatoare de cursuri online, iar pentru activitatea desfășurată a primit numeroase premii. Misiunea ei este de a-i ajuta pe părinți și specialiști să schimbe cursul autismului (sau al semnelor de autism) pentru milioane de copii din întreaga lume.

℗PUBLICITATESite‑uri: MaryBarbera.com și TurnAutismAuround.com

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0