skip to Main Content

Matthew White Ridley este un jurnalist și om de afaceri britanic. Ridley este cel mai cunoscut pentru scrierile sale despre știință, mediu și economie.

℗PUBLICITATEA scris cărți științifice printre care The Red Queen: Sex and the Evolution of Human Nature (1994), Genome (1999), The Rational Optimist: How Prosperity Evolves (2010) și The Evolution of Everything: How Ideas Emerge (2015). Are un blog propriu și este contributor actov pentru ziarul The Times.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0