fbpx
skip to Main Content

Matthew Syed scrie editoriale premiate și articole de specialitate pentru The Times. Este invitat în emisiunea de știri a BBC Newsnight și apare cu regularitate la CNN International și la World Service TV.

După absolvirea Universității Oxford și câștigarea premiului First in Politics, Philosophy and Economics, Syed a devenit campionul Marii Britanii la tenis de masă, titlu pe care și l-a apărat aproape zece ani. A fost de trei ori campionul Commonwealth și a reprezentat de două ori Anglia la Jocurile Olimpice.

Este fondatorul companiei Matthew Syed Consulting și gazda podcastului Flintoff, Savage and the Ping Pong Guy.

℗PUBLICITATEEste autorul cărților Gândirea de tip cutie neagră, care ne arată că reușitele creative au la bază mai multe eșecuri, și Cei mai buni.

De același autor


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută