Skip to content

Megan Stine este redactorul-șef al ghidurilor Real U și autorul a peste 100 de cărți pentru copii și adolescenți, inclusiv Trauma-Rama, o carte de etichete și comportamente pentru adolescenți publicată de revista Seventeen și mai multe titluri dintr-o serie bazată pe popularul serial de televiziune al anilor 1990 Party of Five.

Un autor prolific de cărți din seria extrem de populară Mary-Kate și Ashley, este cea mai vândută autoare a Likes Me, Likes Me Not și Instant Boyfriend. A lucrat cu CBS și ABC la crearea episoadelor-pilot de comedie și dramă și a scris comedie pentru o cunoscută personalitate radio din New York.

℗PUBLICITATECând nu scrie, este un fotograf de portrete și arte plastice, un fotograf care contribuie la seria de ghiduri Cine? Ce? Unde?.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0