Skip to content

Doctor Menis Yousry este fondatorul și mentorul Fundației Essence. Psiholog și psihoterapeut sistemic și de familie, el a lucrat cu zeci de mii de oameni din toată lumea, concepând și facilitând cursuri de dezvoltare personală experiențială.

℗PUBLICITATEA renunțat la postul prestigios de terapeut de familie din cadrul Serviciului Național de Sănătate Britanic pentru a-și face cunoscută activitatea unui public mai larg prin Fundația Essence, pe care o puteți vizita la adresa www.essence-foundation.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0