Skip to content

Michael Capozzola este caricaturist, actor de comedie stand-up și consultant în materie de creație la San Francisco. Rubrica lui săptămânală de Caricaturi de control apare în cotidianul San Francisco Chronicle.

℗PUBLICITATEA contribuit cu ilustrații la National Lampoon și McSweeney’s și cu idei de proiecte la revista Mad. Michael desenează în mare viteză și de două ori a fost proclamat „impardonabil de politicos“. Vizitați-i website-ul www.capozzola.com

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0