Skip to content

Născut și crescut în Japonia, dar educat în școli americane, Michael J. Tamura și-a petrecut viața construind punți nu numai între Orient și Occident, ci și între bărbați și femei, între tineri și vârstnici, între inimă și suflet, între viața de acum și viața de apoi și, mai presus de orice, între umanitate și divinitate.

℗PUBLICITATEEste iubit în întreaga lume ca profesor spiritual și promotor al dezvoltării psihice. A îndrumat mii de oameni spre vindecare, trezire și viața adevărată, bazându-se pe ani de antrenament intensiv, pe amintiri profunde despre vieți trecute, pe călătorii în afara corpului și pe o experiență extraordinară de viață, printre care și moartea fizică în deplină conștiință.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0