Skip to content

Michael Moss este autorul cărții Salt Sugar Fat, o amplă expunere despre industria alimentelor procesate, care a ajuns în fruntea listei de bestselleruri a ziarului The New York Times la categoria non‑ficțiune.

În 2010 i s‑a decernat Premiul Pulitzer pentru jurnalism explicativ, fiind nominalizat la același premiu în 1999 și 2006, în timp ce lucra ca reporter de investigaţii pentru The New York Times, The Wall Street Journal și New York Newsday.

℗PUBLICITATEParticipă ca invitat în emisiuni de la CBS și CNN, precum și la The Doctor Oz Show.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0