Skip to content

Michel Bussi s-a născut în 1965 la Louviers (Haute Normandie, Franța) și este scriitor, politolog și profesor de geografie la Universitatea din Rouen.

℗PUBLICITATEA început să scrie în anii 1990, dar a publicat primul roman, Code Lupin, abia în 2006, acesta atingând repede cifra-record de nouă ediții. I-au urmat alte titluri: Omaha Crimes (2007), Mourir sur Seine (2008), Sang famille (2009, 2018), Nymphéas noirs (2011; Nuferi negri, 2018), ultimul fiind cel mai premiat roman polițist francez în 2011. Următoarea reușită, Un avion sans elle (2012; Fetița cu ochi albaștri, 2015), tradus în 25 de țări, l-a propulsat printre cei mai reputați autori contemporani de romane polițiste, dovadă distincțiile obținute chiar în anul apariției: Prix Maison de la Presse, Prix du Roman Populaire, premiul pentru cel mai bun roman polițist francofon.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0