fbpx
skip to Main Content

Michele Weiner Davis este terapeut specializat în psihologia familiei și este căsătorită de mai bine de treizeci de ani, fiind, împreună cu soțul ei, părinții a doi copii. Autoare a șapte cărți care militează pentru salvarea căsătoriei și a relațiilor pe termen lung, Michele este directorul Centrului Divorce Busting® cu filiale în Boulder, Colorado și Woodstock, Illinois.

Grație seminarelor pe care le conduce, se bucură de recunoaștere atât în rândul specialiștilor, cât și al publicului larg. Realizările sale profesionale au fost elogiate în cele mai importante reviste și ziare. Este invitată constant în diverse talk-show-uri la radio și la televiziune, cum ar fi Oprah, 48 Hours, The Today Show, CBS This Morning și CNN Evening News.

℗PUBLICITATEDe același autor:

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută