Skip to content

Michelle Icard este un speaker, autoare și educatoare care ajută copiii, părinții și profesorii să navigheze în lumea socială complicată a adolescenței timpurii.

Cea mai recentă carte a ei, 14 conversații până la 14 ani ghidează cititorii prin cele paisprezece conversații esențiale pe care părinții trebuie să le aibă cu copiii lor înainte de a începe liceul. Prima ei carte, Middle School Makeover: Improving the Way You and Your Child Experience the Middle School Years, este o amorsă pentru schimbările sociale și emoționale pe care părinții și copiii le traversează atunci când vârsta mijlocie întâlnește școala gimnazială sub același acoperiș. În prezent, scrie a treia carte pentru Penguin Random House: The Ten Failures That Can Make Your Child A Success.

℗PUBLICITATEMichelle este scriitoare de parenting pentru CNN și membră a echipei de parenting TODAY Show. Munca ei a fost prezentată în The Washington Post, The Chicago Tribune, CNN, Time și People Magazine. Programele ei de leadership în școala gimnazială, Athena’s Path & Hero’s Pursuit, au fost implementate în școlile din toată țara și ea vorbește în întreaga lume la școli și evenimente pentru părinți.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0