Skip to content

Michelle Skeen are un doctorat în psihologie clinică la Institutul Wright din Berkeley, California, și și-a finalizat munca postdoctorală la Universitatea din California, San Francisco. Și-a luat licența și masterul la Mills College din Oakland, California.

A făcut cunoștință cu terapia schemelor prin dr. Matthew McKay, în timpul programului ei de doctorat la Institutul Wright. Cadrul genial al lui Jeffrey Young pentru a ne înțelege pe noi înșine și pe alții a rezonat imediat cu ea. Și-a dorit o înțelegere mai profundă a terapiei schemelor, participând la trei dintre atelierele intensive ale lui Jeff, folosind-o ulterior cu clienții ei în timpul pregătirii clinice.

℗PUBLICITATECând a fost abordată să scrie The Critical Partner (Partenerul critic), a fost foarte încântată să i se ofere posibilitatea de a ajunge la un public care nu cunoaște teoria schemelor sau de a oferi celor care sunt familiarizați cu ea o altă modalitate de a-și folosi cunoștințele.

În munca ei clinică, susține terapii pe termen scurt și  lung pentru indivizi și cupluri, utilizând terapii bazate pe scheme, cognitive, comportamentale și bazate pe mindfulness pentru a aborda problemele interpersonale, gestionarea greutății corporale, furiei, depresiei, anxietății, dizabilității și traumelor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0