Skip to content

Micol Ostow a scris peste 50 de titluri pentru cititorii de toate vârstele, inclusiv proiecte bazate pe francize precum Buffy, spaima vampirilorCharmed și Mean Girls. Când era mică, își crea propriile benzi desenate cu Archie, iar când a lucrat ca editor a publicat jocul Betty & Veronica Mad Libs.

În prezent, locuiește în Brooklyn împreună cu soțul și cele două fiice, care, asemenea ei, sunt mult prea obsedate de cultura pop.

℗PUBLICITATEO puteți vizita online pe www.micolostow.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0