skip to Main Content

Dr. Muriel James este autoarea bestseller-ului Born to Win: Transactional Analysis With Gestalt Experiments, bestseller-ul din 1971 bazat pe ideile Analizei tranzacționale a dr. Eric Berne. Dr. Muriel James a obținut un doctorat la Universitatea din California la Berkeley. În timpul petrecut în California, dr. James a fost studenta dr. Berne, învățându-și teoriile despre analize tranzacționale și jocuri, așa cum se vede în Berne’s Games People Play. A devenit membră timpurie a Asociației Internaționale de Analiză Tranzacțională.

James a publicat Born to Win: Transactional Analysis With Gestalt Experiments în 1971. Dr. James începe cartea prin definirea câștigătorilor și a celor care au pierdut și apoi prezintă cititorului două abordări pentru a deveni un câștigător: Analiza tranzacțională și Terapia Gestalt. În carte sunt incluse mai multe exerciții Gestalt pe care să exersezi. Born to Win continuă să vândă rapid, împreună cu predecesorii săi Games People Play de Eric Berne și I’m OK – You are OK de Dr. Thomas Harris.

℗PUBLICITATEDr. James este încă activă în cadrul comunității de analiză tranzacțională. Este consilier autorizat pentru căsătorie și familie și este speaker cunoscut la nivel internațional. Vorbește cu multe audiențe, inclusiv cu personalul Organizației Națiunilor Unite din Bangkok, Asociația Medicală Americană, Capelanii Marinei SUA și cu multe alte universități, corporații și grupuri profesionale și laice din întreaga lume. În plus, a fost, de asemenea, consilier al Comisiei pentru statutul femeii din California. Ea a fost, de asemenea, președinte al Asociației Internaționale de Analiză Tranzacțională, asociația profesională de analiză tranzacțională fondată de Dr. Eric Berne.

Pe lângă Născut pentru a învinge, dr. Muriel James a publicat alte șaisprezece cărți, printre care Breaking FreeHearts on FireThe Better Boss in Multicultural Organisations și Passion for Life: Psychology and the Human Spirit. Cărțile ei au fost traduse în peste 26 de limbi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0