Skip to content

Dr. Murray Stein este un psiholog analitic și autor renumit, specializat în psihologia lui Carl Gustav Jung. S-a născut în anul 1943 și a obținut titlul de doctor în psihologie la Universitatea Yale. Este membru al Societății de Psihologie Analitică din Elveția și a fost președintele Asociației Internaționale de Psihologie Analitică.

Dr. Stein a dedicat mare parte din cariera sa studiului și promovării operei lui Jung. A scris numeroase cărți și articole despre teoria și practica psihologiei analitice, contribuind astfel la dezvoltarea și înțelegerea acestei discipline. Lucrările sale includ subiecte precum simbolismul, interpretarea viselor, mitologia și procesul de individuare.

℗PUBLICITATECa analist jungian, dr. Stein a fost implicat în formarea viitorilor terapeuți și a oferit supervizare clinică. De asemenea, a susținut conferințe și prelegeri în întreaga lume, contribuind astfel la răspândirea cunoașterii despre psihologia analitică și influența lui Jung.

Murray Stein este recunoscut pentru abordarea sa accesibilă și clară, oferind o perspectivă profundă asupra conceptelor și practicilor psihologiei analitice. Contribuția sa valoroasă în domeniu a fost apreciată de comunitatea psihanalitică și academică, iar lucrările sale sunt considerate surse importante de informație și inspirație pentru cei interesați de această disciplină.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0