Skip to content

Miercuri, 22 mai, Teatrul Elisabeta lansează o nouă producție în regia Taniei Popa. Textul, montat în premieră națională, este semnat de Erica Moldovan.

Comedia Musafirul este noua producție a Teatrului Elisabeta, care îi aduce împreună pe Tania Popa, Gabi Costin, Marius Gîlea, Raluca Ghervan și Alexandru Nicolae. Textul contemporan, montat în premieră națională, aduce în discuție provocările prin care orice cuplu trece mai devreme sau mai târziu: plictiseala, rutina, viciile, lipsa de răbdare și înțelegere față de celălalt.

Vrând să-și surprindă soția și să demonstreze că este un bărbat adevărat, Hannibal Lehmann (Gabi Costin) pune la cale un plan, cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsătorie. Scenariul este, însă, deturnat de apariția unui intrus, confundat cu „invitatul special“ al lui Hannibal.

Musafirul este o comedie cu nenumărate răsturnări de situație. „Când am citit textul, primul gând a fost: este pentru Teatrul Elisabeta, se încadrează în specificul acestui teatru și va fi, cu siguranță, pe gustul publicului. Spectatorii se vor regăsi în anumite momente din spectacol și vor asista la o încurcătură pe care personajele trebuie să o descurce“, a spus Tania Popa, actriță și regizoarea spectacolului.

℗PUBLICITATESpectacolul se bucură de interpretarea unor artiști consacrați, dar și a unor actori tineri. Printre numele cunoscute se numără și cel al lui Gabi Costin, proaspăt câștigător al Trofeului Bacău Fest Monodrame pentru rolul din one-man-show-ul „Propria mea soție“.

Avanpremiera Musafirul va avea loc miercuri, 22 mai 2024, la Teatrul Elisabeta. Detaliile și biletele sunt disponibile pe site-ul www.teatrulelisabeta.ro.


Citește și:

La început a fost Scrisul, apoi Teatrul. Sunt actriță la teatre independente din București, doctorand în artele spectacolului în cadrul UNATC București și, în timpul rămas, copywriter. Fie că sunt pe scenă sau cu stiloul în mână, îmi place să creez povești care să-i bucure pe oameni.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0