Skip to content

Muziciană, prezentatoare, femeie de afaceri și mamă, Myleene Klass este una dintre cele mai respectate și iubite personalități din Marea Britanie.

A întâlnit muzica de la o vârstă fragedă și a devenit rapid unul dintre cele mai prolifice talente muzicale din Marea Britanie la vioară, pian și harpă. Myleene și-a făcut debutul în Miss Saigon, înainte de a fi selectată dintre mii de alte persoane pentru a deveni unul dintre cei cinci membri ai grupului pop Hear’Say.

℗PUBLICITATEMyleene a prezentat și a participat la numeroase emisiuni TV, printre care The Classical Brits, Loose Women, The One Show. A realizat și emisiuni radiofonice populare la Classic EM și Smooth EM.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0