Skip to content

Naomi Aldort este îndrumător parental și familial și autoare și publicistă. Susține conferințe pe trei continente, iar cartea și articolele sale au fost traduse în peste douăzeci de limbi.

Sfaturile ei au transformat viețile a mii de familii din întreaga lume.

℗PUBLICITATENaomi Aldort se axează asupra unei game largi de probleme din cadrul parentajului, de la nou-născuți până la adolescenți, ținând cont totodată de nevoile emoționale ale părinților. Îndrumările sale nu se referă la modalități blânde de a controla copiii, ci la modul în care poți avea un copil bine-crescut fără nevoia de a-l controla. Se referă la un mod de a fi și de a ne înțelege copiii astfel încât aceștia să scoată ce e mai bun din ei nu pentru că se tem de noi sau pentru că doresc aprobarea noastră, ci pentru că își doresc acest lucru din propria voință liberă.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0