Skip to content

Natalie Lue este o autoare și blogger cunoscută pentru lucrările sale în domeniul dezvoltării personale și relațiilor de cuplu. Ea este fondatoarea și autoarea site-ului Baggage Reclaim, care oferă sfaturi și resurse pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească relațiile și să-și dezvolte încrederea în sine.

Natalie Lue a început să scrie pe blog-ul Baggage Reclaim în 2005, când a ales să-și împărtășească experiențele personale și să ofere sfaturi în urma propriei sale călătorii de vindecare și învățare în ceea ce privește relațiile. Ea abordează subiecte precum încrederea în sine, respectul de sine, limitele personale, gestionarea emoțiilor și sănătatea relațională.

℗PUBLICITATELucrările lui Natalie Lue au fost apreciate de un public larg, iar blog-ul său a devenit o resursă valoroasă pentru cei aflați în căutarea unor sfaturi practice și motivaționale pentru a-și îmbunătăți relațiile și a-și dezvolta încrederea în sine. Ea a scris și publicat mai multe cărți despre relații și autodezvoltare, printre care Mr. Unavailable and the Fallback Girl și The No Contact Rule.

Prin munca sa, ea încurajează oamenii să-și recunoască valoarea, să stabilească limite sănătoase și să-și trăiască viața în mod autentic și plin de încredere.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0