fbpx
skip to Main Content
Neti Sandu Ne Spune Care Sunt Zodiile Favorite Ale Anului 2020. Interviu

De mai bine de douăzeci de ani, Neti Sandu este cea care ne aduce, zilnic, în matinalul de la ProTv, vești despre horoscop, astre și predicții astrologice. Extrem de francă, dar păstrând mereu o notă pozitivă, uneori Neti influențează indirect alegerile pe care le facem, prin horoscopul pe care-l pregătește extrem de minuțios. Și, pentru că suntem curioși să aflăm ce ne rezervă astrele, în interviul de mai jos vom afla mai multe despre compatibilitățile dintre zodii, despre cum ne influențează ele existența, respectiv, provocările la care e bine să fim atenți în anul 2020.

Ce facem, când Mercur e retrograd?

Când Mercur e retrograd, putem repara niște lucruri pe care nu le-am făcut ca lumea, putem definitiva ce-am început tot pe un Mercur retrograd. De exemplu, putem să amânăm o plecare, un examen, o întâlnire – amânări care se vor dovedi spre binele nostru!

Care sunt zodiile care se potrivesc cel mai bine, în plan profesional?

Fecioara e muncitoare; capricornul duce și el mult și e perseverent; dar… pentru idei de geniu: vărsător, gemeni; pentru latura artistică: taur, balanță, pești. Deci, depinde în ce domeniu lucrează!

Care sunt zodiile care ar fi indicat să nu locuiască sub același acoperiș?

E greu de spus, dar teoretic vorbind: berbec, capricorn cu rac sau capricorn cu balanță. Totuși, iubirea și toleranța, reușesc să „topească“ stările conflictuale.

Ce este o astrogramă și când este cel mai indicat să o facem?

O astrogramă conține pozițiile planetelor la momentul nașterii. Și e cartea ta de vizită, pașaportul pentru Pământ! E bine să afli ce conține, însă după vârsta de 7 ani!

Ce influență are ascendentul în existența noastră și de la ce vârstă se impune acesta?

Ascendentul contează la fel de mult ca zodia și e valabil de când te naști până pleci de pe Pământ!

Prin ce va fi diferit anul viitor, față de 2019?

Anul viitor are Jupiter și Saturn în conjuncție, așa că se pot definitiva niște situații cu care ne chinuim fie de 2 ani, fie de 30 sau 60 de ani.

Cât de mult să ne bazăm deciziile pe predicțiile horoscopului?

În primul rând, trebuie să ne bazăm pe noi înșine. Tragem cu ochiul și la horoscop, să vedem dacă și el zice ca noi, dar în final tot intuiția noastră ia decizia.

Când auzi ce zodie este o persoană, poți trage concluzii în baza unui tipar preexistent?

Când aflu în ce zodie e cineva, aflu trăsăturile de bază și-mi fac o idee: e muncitor, e comunicativ, e seducător, e încăpățânat, e „lasă-mă să te las“ și așa mai departe.

Cum credeți că este relația divinitate–astrologie?

Dumnezeu a creat Universul, iar știința mersului planetelor este tot de la El. Și în Biblie se fac referiri la anumite evenimente, după poziția planetelor.

Care este formula compatibilității dintre zodii?

Sunt compatibile semnele care fac unghiuri de 60 de grade și de 120 de grade.

℗PUBLICITATE


Ce facem cu predicțiile care nu ne plac?

Dacă nu ne convine ce zice horoscopul, luăm atitudine: uite, eu îmi pun ambiția să arăt că reușesc!

Care este cea mai bună asociere dintre zodii, pentru a forma o familie?

Cea mai bună asociere nu există! Am văzut că taur-rac sau taur-pești rezistă, dar nici măcar astea până la capăt! Vedeți, aici e vorba de cât reziști! Care e motivația?! IUBIREA e cheia!

Ce este o hartă orară și cum ne influențează aceasta în viața cotidiană?

Harta orară ne spune când se întâmplă niște lucruri, dar nu e obligatoriu să se întâmple – din cauza unor blocaje individuale, adică nu putem „onora“ ce ne oferă astrele!

Ce zodii vor fi favoritele anului viitor?

Ca favorite ar fi: capricorn, fecioară, rac, săgetător, berbec; iar cu schimbări bruște și provocări: leu, pești, vărsător.

Poate fi sexul unui copil planificat prin intermediul astrologiei?

Am văzut copii programați la astrolog, dar care nu seamănă cu părinții lor!

Când apelează cel mai des oamenii la astrologie?

În general, când se află în impas, când omul nu știe dacă a luat decizia corectă!

Care sunt curiozitățile lor?

Oamenii vor să știe: când se căsătoresc, când își iau o casă, dacă își găsesc serviciu și (cel mai adesea) de ce le merge prost și când o să le meargă bine.

Ce trebuie să știm, atunci când mergem la astrolog?

La astrolog, e bine să știi data și ora nașterii, precum și locul, orașul.

Auzim tot mai des în ultima vreme cuvântul „karma“. Ce influență are, de fapt, asupra noastră?

Karma o vedem în astrogramă sub forma unei diagonale Nodul Nord și Nodul Sud. Nodul Sud ne indică de unde venim, din ce zodie, cu ce calități, sau defecte și unde ne aflăm. Nodul Nord ne arată lecția pe care o avem de învățat; iar dacă această axă e retrogradă, înseamnă că am mai încercat și într-o viață anterioară, dar n-am reușit! Karma e suma evenimentelor din viața unui om care se contabilizează undeva și – în funcție de ceea ce facem bine sau rău – tot astfel de consecințe primim: bune sau rele!

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută