skip to Main Content

Nikol Hasler este jurnalistă independentă, autoare și gazdă a site-ului de succes The Midwest Teen Sex Show. În prezent, scrie rubrica online săptămânală de sfaturi, intitulată „Dragoste, sex etc.“ din Milwaukee Magazine și contribuie la periodicele: Alternative Press, RHRealityCheck.org și The Onion A.V. Club Chicago.

℗PUBLICITATEMamă a trei băieți, originară din Vestul Mijlociu, Nikol Hasler locuiește la Los Angeles, unde învață să producă, să regizeze și să scrie scenarii pentru televiziune și film. A susținut prelegeri și a condus ateliere pe teme de educație sexuală la licee și colegii, și pe forumurile online.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0