Skip to content

Ciocolata caldă și cozonacul lângă tine, bradul împodobit, luminițele aprinse, o pătură pufoasă și un film sau un serial de Crăciun: ce poate fi mai frumos de-atât? Chiar dacă multe magazine au dat startul Sărbătorilor încă de acum câteva săptămâni, lansând colecțiile festive și decorând spațiile în culorile Crăciunului, noi am preferat să ne apropiem mai mult de luna decembrie înainte de a deschide „oficial“ sezonul.

Dar, gata, acum putem începe! Și începem cum se nu poate mai bine: cu un top de noi filme și seriale de Crăciun pentru un maraton festiv… ca la carte!

The Claus Family 2

După ani buni în care a detestat Crăciunul, Jules Claus (Mo Bakker) iubește din nou Sărbătorile și se pregătește pentru cea mai aglomerată perioadă a anului alături de bunicul Noël (Jan Decleir). Totul pare să meargă conform planului, până când Jules primește o scrisoare cu o întrebare care îl pune pe gânduri. În scurt timp, lucrurile iau o turnură neașteptată. Disponibil acum pe Netflix.

Falling for Christmas

Proaspăt logodită cu un influencer care pare mai preocupat de selfie-uri decât de ea, Sierra Belmont (Lindsay Lohan), moștenitoarea unui magnat din industria hotelieră, își pierde memoria în urma unei căzături la schi. Aceasta este salvată de Jake (Chord Overstreet), proprietarul unei cabane aflate în pragul falimentului, care își crește singur fiica, în timp ce luptă să-și salveze mica afacere. Aceștia își petrec împreună zilele dinaintea Crăciunului, într-un mediu care Sierrei nu îi e deloc familiar, dar de care ajunge să fie cucerită iremediabil. Disponibil acum pe Netflix.

Christmas with You

Angelina (Aimee Garcia), o artistă pop care a ajuns în pragul burnout-ului, hotărăște să ia o pauză și să se refugieze într-un oraș de provincie. Aici, în prag de Crăciun, ea descoperă inspirația pentru a-și reface cariera, dar și o șansă neașteptată de a se bucura de o iubire adevărată. Disponibil acum pe Netflix.

The Santa Clauses

Un serial de neratat, mai ales dacă ai iubit filmele The Santa Clause, cu Tim Allen în rolul lui Moș Crăciun, The Santa Clauses este miniseria ideală pentru întreaga familie. Scott Calvin (Allen) se pregătește să se pensioneze și își caută acum un înlocuitor pentru postul lui Moș Crăciun. Însă alegerea pe care o face nu este tocmai inspirată, așa că, în scurt timp, Scott este rechemat la Polul Nord, pentru a pune lucrurile în ordine. Disponibil acum pe Disney+.

℗PUBLICITATEChristmas on Mistletoe Farm

În apropierea Sărbătorilor de iarnă, un văduv primește o moștenire impresionantă: o fermă într-o zonă rurală de poveste. Deși el nu este convins că poate trăi o viață la țară, copiii săi pun la cale un plan, pentru a-l convinge să rămână acolo pentru totdeauna. Disponibil din 23 noiembrie pe Netflix.

The Noel Diary

Jake Turner (Justin Hartley), un scriitor de renume, se întoarce acasă de Crăciun, pentru a se ocupa de proprietățile mamei sale, care a murit recent, și descoperă cu această ocazie un jurnal plin de secrete. În paginile sale sunt descrise povești ce au legătură cu trecutul său și al lui Rachel (Barrett Doss), o tânără extrem de isteață, care încearcă, la rândul ei, să afle adevărul despre mama sa. În prag de Crăciun, cei doi pornesc împreună într-o călătorie cu un deznodământ surprinzător. Disponibil din 24 noiembrie pe Netflix.

Christmas Full of Grace

Trădat în dragoste de fosta iubită, Carlinhos (Sérgio Malheiros) decide să lase o necunoscută simpatică să-l însoțească acasă de Crăciun. În scurt timp, însă, decizia lui amenință să distrugă căminul acestei familii tradiționale. Disponibil din 30 noiembrie pe Netflix.

Scrooge: A Christmas Carol

Cea mai frumoasă poveste de Crăciun a lui Charles Dickens renaște în această adaptare muzicală supranaturală, de neratat în decembrie. Bătrânul avar Scrooge (vocea lui Luke Evans) are la dispoziție un singur Ajun pentru a-și înfrunta trecutul, a-și analiza prezentul și a-și construi un viitor mai bun. Disponibil din 2 decembrie pe Netflix.

Violent Night

Îți dorești un film de acțiune de sărbători? Trece Violent Night pe lista de must-see. Acțiunea are loc în seara de Ajun, când un grup de mercenari invadează casa unei familii extrem de bogate, luându-i ostatici pe toți cei de-acolo. Moș Crăciun (David Harbour) trebuie să se ocupe rapid de această situație și să îi salveze pe cei captivi în reședință, astfel încât Sărbătorile să nu fie afectate. Disponibil din 2 decembrie în cinematografele din țară.

I Hate Christmas

O adaptare în limba italiană a unui serial norvegian, I Hate Christmas urmărește povestea unui femei care își minte părinții că are un iubit, iar apoi încearcă și imposibilul pentru a-și găsi unul până la Crăciun. I Hate Christmas este primul serial italian de Crăciun de pe Netflix. Disponibil din 7 decembrie pe Netflix.

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0