skip to Main Content

A apărut noul număr din ziarul Pagina de Psihologie, care este dedicat iubirii – emoția noastră supremă – și inteligenței relaționale. Așa cum aflăm din conținutul acestuia, iubirea nu este efemeră, dar este regenerabilă, iubirea nu este necondiționată, deoarece aceasta necesită conexiune, iar a învăța cum funcționează iubirea poate aduce o schimbare majoră în viața noastră.

Cele două condiții necesare pentru trăirea iubirii sunt: siguranța și conexiunea (emoțională și fizică). Acestea au forța de a stârni emoții pozitive comune, o sincronie comportamentală și grija reciprocă – cele trei elemente care reprezintă, din punct de vedere științific, rezonanța pozitivă a iubirii.

În noul număr al ziarului Pagina de Psihologie găsim și informații despre motivele pentru care ar fi bine să participăm la un workshop pentru cupluri, cum explicăm iubirea pe înțelesul copiilor, cum gestionăm conflictele despre bani în cuplu, de ce este parfumul partenerului un miros de siguranță și multe alte informații utile despre psihologia relațiilor.

℗PUBLICITATECum intru în posesia ziarului?

Ziarul se distribuie gratuit la orice comandă de carte lansată pe shop-ul online (până pe 24 februarie cărțile despre iubire și cuplu sunt la reducere). Dar este disponibil și în locațiile partenere:

Mulțumiri partenerilor care au făcut posibil ca acest ziar să fie distribuit gratuit: E.ON, Boiron, Școala de Bani, nudoarunmoment.ro.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0