Skip to content

Poveștile frumoase de dragoste, cele în care iubirea este împărtășită și pare că sufletele pereche s-au gasit, nu au întotdeauna un final fericit. Însă, parcă ne îndeamnă să învățăm din ele, deoarece rămân în timp și istoria lor ajunge la foarte mulți oameni.

Noi am descoperit o astfel de poveste — cea a fotografului Angelo Merendino și a soției sale Jen, care s-a luptat ani la rând cu cancerul de sân.

Pentru a-i face pe cei din jur să conștientizeze realitatea și duritatea acestei boli, Angelo și-a fotografiat soția în toate stadiile luptei sale cu cancerul și a creat proiectul The Battle We Didn’t Choose (Bătlia pe care nu am ales-o).

Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar Merendino a știut din prima clipă în care a văzut-o pe Jen că ea este aleasa — „În 1951, tatăl meu a văzut-o pe mama mea pentru prima oară, iar, în acea seară, el a venit acasă și le-a spus surorilor sale: «Am găsit-o». Anul acesta ei celebrează 62 de ani de căsătorie, așa că, atunci când am văzut-o pe Jen, am știut că este ceva real“.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

℗PUBLICITATE12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0