fbpx
skip to Main Content

Poveștile frumoase de dragoste, cele în care iubirea este împărtășită și pare că sufletele pereche s-au gasit, nu au întotdeauna un final fericit. Însă, parcă ne îndeamnă să învățăm din ele, deoarece rămân în timp și istoria lor ajunge la foarte mulți oameni.

Noi am descoperit o astfel de poveste — cea a fotografului Angelo Merendino și a soției sale Jen, care s-a luptat ani la rând cu cancerul de sân.

Pentru a-i face pe cei din jur să conștientizeze realitatea și duritatea acestei boli, Angelo și-a fotografiat soția în toate stadiile luptei sale cu cancerul și a creat proiectul The Battle We Didn’t Choose (Bătlia pe care nu am ales-o).

Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar Merendino a știut din prima clipă în care a văzut-o pe Jen că ea este aleasa — „În 1951, tatăl meu a văzut-o pe mama mea pentru prima oară, iar, în acea seară, el a venit acasă și le-a spus surorilor sale: «Am găsit-o». Anul acesta ei celebrează 62 de ani de căsătorie, așa că, atunci când am văzut-o pe Jen, am știut că este ceva real“.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

℗PUBLICITATE


13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută