Skip to content

Oana Mărcuș este psiholog și psihoterapeut cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală și urmează în prezent o formare internațională în terapie relațională IMAGO, specializarea fiind pe terapia de cuplu. Oana a studiat Psihologie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, U.B.B., urmată de masterat și doctorat în domeniu. Oana lucrează de 10 ani în practica sa privată, unde munca ei este fundamentată științific, fiind pasionată de a aduce știința mai aproape de oameni.

℗PUBLICITATEOana crede cu tărie că relațiile sunt extrem de importante pentru starea noastră de bine și că suferința din relații ne destabilizează pe toate planurile. În activitatea sa, lucrează în principal cu cupluri, dar și în terapie individuală.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0