Skip to content

Octavian Pantiș susține cursuri de Time Management încă din anul 1997, pentru specialiști, manageri, antreprenori, studenți și persoane publice.

Este Managing Director al firmei TMI Training & Consulting (www.tmi.ro), pe care o conduce din 1999, când a deschis în România biroul companiei internaționale de training și consultanță TMI (Time Manager International), înființată în 1975 în Danemarca și extinsă azi în 45 de țări. TMI a fost declarată de două ori Compania de Training a Anului în România, în 2007 și 2010.

℗PUBLICITATEOctavian Pantiș a câștigat premiile Trainer of the Year în 2010 și Best Speaker la Conferința Training 2007. Este membru al Professional Speakers Association for Europe. Este autorul bestsellerurilor Time Management și Practical Leadership – cărți audio.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0