Skip to content

Og Mandino (1923–1996) este unul dintre cei mai citiți autori de literatură motivațională, cu peste 50 de milioane de cărți vândute în întreaga lume, publicate în peste 25 de limbi.

A depășit experiențele dure din anii tinereții cu ajutorul cărților motivaționale, simțindu-se inspirat mai ales de Napoleon Hill, W. Clement Stone și Emmet Fox.

℗PUBLICITATEA devenit la rândul său un orator desăvârșit (membru al National Speakers Association’s Hall of Fame), susținând mii de conferințe și emisiuni de radio și televiziune. A fost premiat cu Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succesul înregistrat prin cărțile sale. De asemenea, a deținut funcția de președinte al revistei Success Unlimited.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0