skip to Main Content

Oliver James psiholog de renume mondial, lucrează din 1988 ca scriitor, jurnalist, prezentator TV și producător de documentare pentru televiziune. Printre cărţile sale se numără Politică de birou (2014), Afluenza (2009), Juvenile Violence in a Winner-Loser Culture, bestsellerul They F*** You Up și Britain on the Couch, care s-a transformat într-o serie de documentare de succes pentru Channel 4.

℗PUBLICITATEJames este membru în consiliile de administrație SPECAL (organizație caritabilă adresată bolnavilor de Alzheimer) și Homestart (fundație caritabilă pentru copii) și oferă consultanță în domeniul politicii sociale. Trăiește în Oxfordshire împreună cu soția și cu cei doi copii.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0