Skip to content

S-a lansat în industria muzicală la douăzeci și unu de ani, și în doar doi ani a reușit să compună hituri pentru artiști celebri din România și chiar să-și lanseze propria piesă, intitulată simplu, I’m lost. Fire optimistă și extrem de jovială, îndrăgostită de jazz și de oameni deopotrivă, Olivia trăiește muzica prin fiecare por. Despre toate aceste detalii, despre cum a ajuns să facă artă și despre multe alte secrete nedezvăluite, vă invităm să citiți în interviul de mai jos.

Compozitor sau solist? Ce te caracterizează cel mai bine?

Îmi place întreg procesul creativ, mă uit la fiecare piesă pe care o compun ca la un copil și o tratez cu iubire, însă nimic nu se compară cu sentimentul de pe scenă.

Ce te nemulțumește cel mai mult la industria muzicală românească?

Consider că fiecare industrie are plusuri și minusuri. Depinde ce parte a paharului preferi să vezi. Momentan, am prea puțină experiență ca să pot vorbi de minusuri. Mie mi s-au întâmplat numai lucruri bune până acum, alături de oamenii din industrie. 

Care este cea mai importantă lecție pe care ți-a „predat-o“ pandemia COVID-19?

M-a învățat să fiu recunoscătoare pentru tot ce am. M-a învățat să mulțumesc că într-o perioadă atât de grea pentru toată lumea, nu-mi lipsește nimic de pe masă. Am învățat cât de important este să petrec timp cu mine și să mă concentrez pe a mă cunoaște mai bine.

Care este frica ce te „paralizează“ în prezent?

O întrebare foarte bună. Eu sunt o persoană foarte fricoasă de fel. De foarte multe ori în viață, frica m-a oprit să fac multe lucruri. În prezent, cea mai mare teamă este să nu-mi pierd vocea.

Cum gestionezi hate-ul din mediul online?

Când e constructiv, îl primesc cu bucurie. Când e dat din plictiseală și frustrare, depinde de starea mea de spirit. Ori îl ignor, ori râd și mă gândesc că fac ceva bine dacă stârnesc oamenii să își ia din timp ca să comenteze. There is no bad publicity [n.r. nu există publicitate negativă].

Cu ce artist internațional ai vrea să te blochezi în lift?

Am avut ocazia sa o cunosc pe Jessie J și m-a motivat să ajung azi aici. Tot pe ea o aleg. 

Care este coșmarul pe care nu l-ai putut uita prea ușor?

Când eram mică, visam foarte des cum mergeam pe un coridor care nu se mai termina. Erau uși de ambele părți, unele se deschideau, altele nu. Eu niciodată nu știam pe care să o deschid ca să ies din vis și o țineam așa toată noaptea, deschizând uși sau forțându-le să se deschidă.

Cum îți hrănești optimismul în aceste vremuri tulburi?

℗PUBLICITATEMeditez pe anumite frecvențe. Îmi scriu recunoștințele într-un caiet. Curăț energii negative, fac o baie cu sare, îmi pun niște jazz și schimb atmosfera din casă.

Care este regretul tău cel mai mare?

Că am renunțat la patinajul artistic, plecând urechea la „e prea greu“ și „nu o să faci față“.

Ce părere ai despre „one-night stand-uri“?

Nu sunt o persoană care să judece alți oameni, din simplul fapt că până nu sunt în pielea lor, nu am cum să înțeleg pe deplin o anumită situație. Din acest motiv, consider că fiecare este liber să facă ce își dorește cu viața lui, fără să fie obligat să dea explicații.

Ai folosit, vreodată, vreo aplicație de dating?

Nu am folosit, mi se pare puțin ciudat. Cum am spus, sunt o persoană destul de fricoasă, și de multe ori nu știu cine se ascunde în spatele tastaturii, așa că prefer metoda veche. 

Peste ce nu poți trece, în plan afectiv?

Sunt o persoană foarte sensibilă și, de foarte multe ori, cuvintele mă dor mai rău decât acțiunile.

Ai apelat vreodată la psihoterapie?

Am început de o lună pentru că vreau să mă cunosc mai bine și să mă împrietenesc mai bine cu mine. Recomand tuturor.

Cine este plasa ta de siguranță?

Tatăl meu. A fost și o să fie mereu. Este un stâlp în viața mea.

Ce ai face dacă de mâine ai fi nevoită să nu mai faci muzică?

Este întrebarea care mă sperie cel mai tare. Știu că sunt bună la multe alte lucruri și că mi-aș putea câștiga traiul și fără muzică. Pot lucra în vânzări, organizare de evenimente, marketing sau orice include limba germană. Dar sufletul meu ar fi foarte trist. 

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0