Skip to content

Olivia Fox Cabane a predat cursuri de leadership, inovație și carismă la Harvard, Yale, MIT și ONU. Este cofondatoarea KindEarth.Tech și fosta directoare a start‑upului Stanford StartX. În calitate de coach pentru companii din topul Fortune 500, a avut clienți precum Google, Deloitte și Citigroup.

Semnează articole pentru Forbes și The Huffington Post și a avut mai multe contribuții pentru The New York Times, Bloomberg BusinessWeek și The Wall Street Journal.

℗PUBLICITATECărțile ei au fost traduse în 32 de limbi, iar Mitul carismei a avut o cerere atât de mare pe piață, încât primele două tiraje s‑au epuizat pe loc. Mai multe informații despre autoare sunt disponibile pe AskOlivia.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0