Skip to content

Oscar Wilde (1854-1900) s-a născut la Dublin, însă după încheierea studiilor la Trinity College s-a stabilit la Londra. Poet, dramaturg și prozator, a publicat de-a lungul vieții numeroase volume de poezii și povestiri, piese de teatru și eseuri.

℗PUBLICITATENonconformist, disprețuind convențiile morale, a dus o viață pe măsura personalității sale originale. Creația sa se distinge prin subtilitatea caustică a satirei și ingeniozitatea paradoxului, verva scânteietoare a replicilor, rafinamentul cizelării stilistice a frazelor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0