skip to Main Content

Tineri, dezinvolți și plini de energie. Așa i-aș caracteriza în trei cuvinte. Dar ei sunt mai mult de atât, sunt cu forțe proaspete și determinați să se facă auziți în orice colț de lume. Dincolo de talentul lor sunt extrem de modești și uniți, calități pe cale le întâlnim mai rar, în zilele noastre. Despre planuri de viitor, despre psihoterapie, frici și bucurii, dar nu numai, am discutat în cele ce urmează cu Overnite Band, o trupă despre care vom tot auzi în perioada următoare.

Care sunt elementele comune care v-au făcut să formați această trupă?

Probabil relația lungă pe care o avem cu această meserie. Fiecare dintre noi cântă coveruri de mult timp, am trecut prin multe, am învățat din greșeli și ne dorim să facem asta în continuare, dar în felul nostru. Așa că ne-am făcut o trupă.

Cum ați ales numele Overnite Band? Care a fost raționamentul?

A fost mai greu să găsim numele decât să formăm trupa. Pe bune. Cred că am și amânat lansarea proiectului cu vreo săptămână pentru că nu ne puteam decide. Voiam să fie ceva simplu, care să surprindă momentele alea în care prinzi răsăritul în drum spre casă.

Credeți că diversitatea meseriilor fiecăruia dintre voi reprezintă un atu sau un dezavantaj?

Clar e în favoarea noastră. O dată pentru că meseriile noastre secundare, fiind în domenii apropiate, vin, într-un final, în sprijinul activității trupei. Și apoi pentru că reușim să privim lucrurile și dintr-o perspectivă puțin diferită. Sau să le gândim din capul locului la pachet cu resursele pe care le are fiecare.

Dacă ați avea posibilitatea de a lucra cu un artist internațional, care ar fi acela?

Practic cam cu tot playlist-ul de pe Spotify.

Sunteți la început de drum, dar chiar și așa pot apărea diverse neînțelegeri între membrii trupei. Ați avut momente de cumpănă, până în prezent? Cum le-ați gestionat?

Prin comunicare. Am zis de la bun început că nu apelăm la ghicitori când vorbim, pentru că ne dorim să construim ceva de lungă durată. Cum orice butoi de pulbere va exploda mai devreme sau mai târziu, nu vrem să stăm cu teama că unul dintre noi va alege să plece din cauza unei chestii care își putea găsi rezolvarea printr-o simplă discuție la momentul potrivit.

Cum priviți industria muzicală autohtonă? Mai există loc pentru cei ce nu fac muzică comercială, neapărat?

Overnite Band cântă coveruri, deci acest proiect nu participă la această bătălie. Andrei în schimb s-a specializat, mai ales de câțiva ani, la piese care nu prind la publicul general, așa că o să-l lăsăm pe el să răspundă.

Andrei aici. Eu zic că e loc pentru toată lumea. Provocarea este, într-adevăr, să-ti găsești locul. De fapt să ai răbdare să-l cauți. Și apoi să ții de el. Deci, da, e greu. Da’ am reușit să găsesc un om care să mă iubească și să se mute cu mine, deci poate o sa reușesc să țin și de cei câțiva ascultători.

℗PUBLICITATEUnde vă pot găsi oamenii, în viitorul apropiat și cum arată lista de dorințe pentru 2023?

Suntem cam peste tot pe internet. Cu un simplu search „Overnite Band“ ne găsiți pe orice rețea de socializare sau prin Google. Dar pentru orice eventualitate, sa va lăsăm niște link-uri, nu? overniteband.ro; Instagram; Facebook;

Cât despre 2023… ne dorim să culegem rezultatele eforturilor din 2022.

Cât de familiarizați sunteți cu psihoterapia?

Fiecare e la alt nivel, în funcție de nevoi. Credem cu tărie, însă, în nevoia de a vorbi despre problemele de care ne lovim. Așa cum ziceam și mai sus, acest principiu se aplică și în interiorul grupului nostru, deși nu e niciunul dintre noi psihoterapeut – regula de aur este „un issue nerezolvat pe moment face bube“.

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă. V-ați făcut planuri, în acest sens?

Să stăm acasă și să ne bucurăm de cei dragi. Ne place să fim pe scenă și, bineînțeles că nu putem ignora și faptul că din asta ne câștigăm existența, dar încercăm să găsim un echilibru în calendar. Considerăm că orice job care te împinge către burnout, e un job de care vei fugi și nu vrem să transformam trupa în asta.

Dacă ar fi să faceți un top 3 al celor mai ascultate piese de voi, care ar fi acelea?

  • Foo Fighters – The sky is a neighborhood 
  • The Lumineers – Sleep on the floor 
  • Hozier – Jackie and Wilson 

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături511
-
+
-
+
-
+
-
+
#LoveIsFun24,80 lei
-
+
-
+
-
+
Iubirea 2.044,10 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Terapia imago103,50 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Împreună45,76 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Infidelitatea39,00 lei
-
+
-
+
Rezolvă acum!51,92 lei
1
-
+
Mentori39,60 lei
1
-
+
Mintea40,60 lei
-
+
Dansul fricii25,52 lei
-
+
-
+
-
+
Parenting26,04 lei
-
+
-
+
-
+
Pianistul29,25 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Lumina din noi89,91 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
Nicio rușine58,96 lei
1
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Babum33,54 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Inimi Purpurii57,99 lei
1
Anihilare53,91 lei
1
-
+
-
+
Între lumi44,91 lei
1
Un pic mai rău26,96 lei
1
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Gust45,08 lei
1
-
+
Stephen Hawking44,10 lei
-
+
Will63,75 lei
1
-
+
Ia o piersică45,08 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Joc - Amintiri50,91 lei
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
Gobi și eu31,46 lei
-
+
Subtotal
31.279,19 lei
Continuă cumpărăturile
511