Skip to content

Ovidiu Toader (n. 1974) este antreprenor, iar din 2014, antrenor de antreprenori (business coach). A lucrat cu peste 1 200 de antreprenori și manageri din România și Europa în mai mult de 13.000 de sesiuni de coaching. A fost speaker la sute de evenimente de afaceri, fiind implicat în continuare ca antreprenor și investitor în mai mult de 15 businessuri ce au generat în ultimii 30 de ani cifre de afaceri de sute de milioane de euro și peste 1.000 de locuri de muncă.

A absolvit Facultatea de Științe Economice, specializarea Managementul Firmei, la Universitatea de Vest din Timișoara. În 2009 a vândut o afacere către unul dintre liderii mondiali în domeniul importului și distribuirii de feronerie pentru mobilă și electrocasnice, într-o tranzacție de câteva milioane de euro. A înființat o companie subsidiară a acestei firme, pe care a condus-o până în septembrie 2014, dublând cifra de afaceri și asigurându-i poziția de lider pe piața românească.

℗PUBLICITATEÎn perioada 2010–2012 a învățat coaching sistemic în cadrul Școlii Metasysteme Coaching. Lucrează individual și în echipe cu antreprenori și manageri în programe de antrenamente în Conducerea Afacerii. În misiunea sa de business coach se ghidează după cinci valori-cheie: claritate, eficacitate, rezultate, energie și empatie.

Este căsătorit și are trei copii din prima căsătorie și unul din a doua.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0