Skip to content

Owen Fitzpatrick este trainer și psiholog de renume internațional. Este coautorul cărții Conversations with Richard Bandler și Choose Freedom și autorul cărții Not Enough Hours: The Secret to Making Every Second Count.

Owen a studiat negocierea strategică la Harvard Business School și este psihoterapeut și hipnoterapeut calificat. Este cofondatorul Irish Institute of NLP. Owen a reușit performanța de a fi cel mai tânăr Master Trainer licențiat în NLP din lume, la vârsta de numai 23 de ani.

℗PUBLICITATEPuteți găsi mai multe informații despre Owen Fitzpatrick pe site-urile owen‑fitzpatrick.com și nlp.ie.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0