skip to Main Content
Panel Online: Atașamentul – Sănătatea Relațiilor Interumane

Panel online: Atașamentul – sănătatea relațiilor interumane

Dintre toate nevoile de dezvoltare ale ființei umane, atașamentul reprezintă acea parte a existenței noastre care ne aduce cele mai multe satisfacții, dar ne și complică cel mai mult viața. Pentru a avea o imagine cât mai clară și pentru a înțelege cu adevărat acest concept (atașamentul), pe care-l auzim tot mai des, am invitat câțiva dintre psihologii ce au studiat teoria atașamentului să ne răspundă la câteva întrebări lămuritoare.

Despre ce este atașamentul și cum putem satisface cel mai bine instinctul de conectare și relaționare, ne vorbesc mai jos experții în psihologie relațională.

Repondenții acestui panel sunt:

Diana Stănculeanu – psihoterapeut și expert național în sănătatea mintală a copilului și adolescentului. Formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

℗PUBLICITATE
Raluca Adela Moldovan – doctor în psihologie, psihoterapeut relațional Imago, cofondator Holo Project. Formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

℗PUBLICITATE
Oana Calnegru – psiholog și psihoterapeut de familie și cuplu. Coordonator de programe de formare și formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Anca Pavel – psiholog și psihoterapeut de familie și cuplu. Contributor al platformei paginadepsihologie.ro.

Gáspár György – psiholog și psihoterapeut relațional, autor, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, cofondator al platformei paginadepsihologie.ro.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search
Back To Top
×Close search
Caută