fbpx
skip to Main Content
Panel Online: Ce Facem Cu școala în Vacanța Mare?

Panel online: Ce facem cu școala în vacanța mare?

Vacanța de vară este în toi, iar una dintre cele mai frecvente întrebări ale părinților are de-a face cu presiunea legată de… Ce facem cu școala în vacanță? Sunt mulți părinți care vin la psihoterapie cu această întrebare, adresată sub diferite forme. Există desigur temele stabilite de către cadrele didactice, în unele cazuri mai multe, în alte mai puțin, dar pe lângă acestea mai apare și o oarecare anxietate de performanță a părintelui, legată de faptul că s-ar putea ca într-o perioadă de doar câteva săptămâni elevul să se „deconecteze” prea mult de la școală.

De aceea, pentru a veni în întâmpinarea părinților și a contribui la starea de bine a relației dintre aceștia și copiii lor, am invitat la discuția noastră lunară din mediul online, câțiva dintre cei mai apreciați experți în pedagogie din țara noastră.

Crenguța Lăcrămioara Oprea — este profesor universitar, deține un doctorat în Științele Educației și este director al masterului „Pedagogii alternative și artă teatrală în educație” (PED-ArtE).

℗PUBLICITATE


Oana Moraru — este, probabil, cel mai apreciat consultant educațional din România, fondatoarea școlii private Helikon, din Călărași, și creatoarea platformei Vocea Părinților. Are o experiență de 20 de ani în învățământ, unde a lucrat ca profesor de română și învățător.

Violeta Dascălu — e considerată cea mai activă directoare a unei școli de stat din România, Școala Ferdinand I.

Adrian Roșan — este profesor universitar, are o diplomă de doctorat și coordonează Departamentul de Psihopedagogie Specială din cadrul UBB.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută