skip to Main Content
Panel Online: Ce-și Doresc Femeile?

Panel online: Ce-și doresc femeile?

Fiindcă suntem în luna în care celebrăm importanța femeii – cu toate rolurile pe care aceasta le are – și pentru că suntem profund recunoscători pentru tot ce ne oferă femeile, am invitat mai mulți bărbați la o discuție despre… ce-și doresc femeile.

Răspunsurile sunt cu atât mai interesante cu cât vin din partea unor bărbați cu experiențe și profesii diferite: bărbați care, prin ceea ce fac, încearcă să descopere și să înțeleagă cât mai bine psihologia femeii.

Lectură plăcută și un uriaș „Mulțumim!“ le adresăm tuturor femeilor din România!

℗PUBLICITATE
℗PUBLICITATE
Repondenții acestui panel:

Radu F. Constantinescu este absolvent al Facultății de Litere și autor de carte. Scrie în mod constat pe blogul său radufconstantinescu.ro. Cel mai recent volum al său este intitulat Necenzurat – ediție premium.

Vlad Eftenie este fotograf şi arhitect. E lector la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu“ și un pasionat al descoperirii psihologiei umane.

Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional. E autor de carte și susține discursuri și conferințe despre cultivarea inteligenței relaționale.

Sebastian Lăzăroiu este scriitor, sociolog, politolog și fost consilier prezidențial. Cel mai recent volum semnat de el e romanul psihologic Zilele lui MM.

Alex Zamfir este blogger și realizator radio. Articolele sale pot fi citite pe celmaibuntata.ro.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Această postare are 5 comentarii
  1. Bună ziua, Gina. Îți mulțumim că ne urmărești.
   De-a lungul timpului am publicat multe paneluri online pe diverse subiecte, la care repondenții au fost majoritatea femei. Așa că ne-am gândit ca în luna martie ar fi frumos să aflăm și părerea unor bărbați cu privire la ce știm sau ce am învățat noi că își doresc femeile. Cu acest panel s-a dorit o celebrare și o mulțumire femeilor din viața noastră, pe care să o aducem noi, bărbații.
   În cazul în care dorești să afli mai multe avem următoarele paneluri:
   – Martie este luna femeii chiar și după 8 martie: https://www.paginadepsihologie.ro/panel-online-martie-este-luna-femeii-chiar-si-dupa-8-martie/
   – Ce facem cu iubirea: https://www.paginadepsihologie.ro/panel-online-ce-facem-cu-iubirea/
   – Atașamentul – sănătatea relațiilor interumane: https://www.paginadepsihologie.ro/panel-online-atasamentul-sanatatea-relatiilor-interumane/
   – Psihologia frumosului: https://www.paginadepsihologie.ro/panel-online-psihologia-frumosului/
   Și altele pe care le poți găși pe site la secțiunea „Puterea Relațiilor”.
   Toate cele bune.

 1. Salut, interesanta initiativa, serios. Insa..

  Eu sunt o femeie care se indragosteste de femei si vrea relatii cu alte femei. Acest articol pe langa ca este nefolositor (spre deloc practic) deoarece NU VORBESTE NICI O FEMEIE, este si usor sexist, plin de stereotipuri. Dar e ok, pt ca ei sunt barbatii hetero si din experienta lor cu femei pot sa impartaseasca diferite opinii, pareri cu care eu personal nu sunt de acord. De ex.:
  ”Multe vor un bărbat sigur pe el, un pic mai dur, nu o fetiță cu barbă!”,
  ”Femeile sunt cele care depozitează și ocrotesc viața, iar din poziția gardianului e firesc ca apropierile fizice să fie privite cu mai multă atenție.”
  ”Bărbatul se efeminează și a luat de la femeie nu doar blugii mulați, ci și prostul obicei de a vorbi prea mult.”

  Inca un gand: titlul nu ar trebui sa se numeasca ”Ce isi doresc femeile”, ci ”Ce cred barbatii hetero ca isi doresc femeile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută