skip to Main Content
Panel Online: Cum Ne Păstrăm Flexibilitatea Mintală în Decembrie?

Panel online: Cum ne păstrăm flexibilitatea mintală în decembrie?

Suntem, probabil, în cea mai frumoasă și agitată lună din an. Decembrie vine cu multe activități plăcute – zile libere, cadouri oferite și primite – dar până să ajungem la momentele mult visate avem de făcut față multor episoade de stres și multor provocări care așteaptă de la noi soluții. De aceea, ne-am gândit să-i întrebăm pe câțiva prieteni ai platformei paginadepsihologie.ro cum fac față ei lunii decembrie și cum se pregătesc pentru cea mai frumoasă și mai așteptată perioadă din an.

Vă dorim un sfârșit de an cu mult bine, momente pline de recunoștință și să ne reamintim mereu că

Sărbători Fericite = Relații Fericite!

Respondenții acestui panel:

Monica Bîrlădeanu – absolventă a Facultății de Drept, actriță, prezentatoare TV, om pasionat de umanitate și frumos. Din 2014, se ocupă de linia de bijuterii hand made Mooncast.

Monica Dascălu – absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială, cu specializări în psihologia copilului și a familiei, prezentatoare la PRO TV.

Iuliana Alexa – absolventă a Facultății de Litere, coach, redactor-șef Revista Psychologies.

Mihaela Gaspar – absolventă a Facultății de Business, cu specializări în administrarea afacerilor hoteliere, make-up artist.

Adrian Teleșpan –a studiat jurnalism, drept și actorie, e autor și fost producător TV. Este unul dintre cei mai apreciați autori contemporani ai României, volumul său, Cimitirul, fiind votată în 2013 drept Cartea Anului Hyperliteratura.

Florin Grozea – artist, compozitor, antreprenor. A lansat, prin agenția sa Hit Yourself, mocapp.ro.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search
Back To Top
×Close search
Caută