fbpx
skip to Main Content
Panel Online: Curajul De A Fi Femeie

Curajul este definit ca fiind abilitatea de a realiza ceva care pe alţii îi înspăimântă. Să acţionezi conform credinţelor tale poate fi considerat un exerciţiu de curaj. Să găseşti putere în faţa durerii, a suferinței, presupune curaj. O viaţă curajoasă se măsoară şi în îndrăzneala pe care o manifestăm în comparaţie cu cei de lângă noi. Pentru mulţi dintre noi, să fii curajos înseamnă să îţi cunoşti şi să îţi accepţi vulnerabilităţile, să reuşeşti să le metamorfozezi şi să te iubeşti aşa cum eşti: imperfect și congruent cu valorile tale.

Am întrebat câteva femei care au o voce puternică în domeniile în care activează, despre cum este să trăieşti curajul în corelaţie cu feminitatea. Principiile feminine ale comunicării, ale colaborării, ale intuiției și ale înțelepciunii sunt ingrediente tot mai necesare pentru a face schimbări în lumea în care trăim, făcând-o un loc mai bun. Care este expresia curajului la feminin, aflăm din perspectivele pe care ni le-au expus fiecare dintre respondenţii acestui panel.

Daniela Andreescu – autor, coach și expert în programe de dezvoltare personală și una dintre susținătoarele mindfulness-ului autentic. Activitatea Danielei poate fi urmărită accesând site-ul danielaandreescu.ro.

Iren Arsene – director al Editurii Curtea Veche și membru fondator al Asociației Curtea Veche. Iren este una dintre femeile care aduce cartea mai aproape de sufletul cititorului indiferent de vârsta sau genul acestuia și îndrăznește să transforme lectura într-un sport național. Informații despre Asociația Curtea Veche găsiți aici.

Raluca Anton – doctor în psihologie și psihoterapeut, moderator TV și formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. Pentru mai multe informații despre viziunea psihoterapeutică a Ralucăi vă invităm să accesați ralucaanton.ro.

Ioana Chicet-Macoveiciuc – blogger, autor și organizatoare de evenimente pentru părinți. Cartea sa de debut „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” a devenit un bestseller național în scurt timp după lansare. Textele ei savuroase le puteți citi accesând printesaurbana.ro.

Paula Herlo – jurnalistă, laureată a premiului Emmy și parte din echipa îndrăgitei emisiuni „România Te Iubesc”. Textele semnate de Paula le puteți găsi pe blogg-ul ei paulaherlo.ro.

℗PUBLICITATE


Alice Năstase Buciuta – jurnalistă, psiholog și coordonatoare a revistei „Marea Dragoste.” Alice stăpânește cu măiestrie arta cuvintelor, iar cea mai bună dovadă este marele succes de care se bucură revista pe care o coordonează. Mai multe informații despre subiectele sale de interes găsiți în revistatango.ro.

Oana Marinescu – Fondatoare și manager al companiei de consultanță în comunicare, PR și public affairs OMA Vision, Oana creează și implementează proiecte și strategii de comunicare cu viziune, credibilitate și curaj, deschizând noi perspective de pozitionare, acțiune și dezvoltare pentru toți cei implicați și pentru publicul larg. Și autoare a blogului oana-marinescu.blogspot.ro.

Oana Moraru – consultant educaţional şi fondatoarea Şcolii Helikon din Călăraşi şi a platformei Vocea Părinţilor, Oana este una dintre cele mai reprezentative femei ale domeniul educațional din România. Articolele semnate de Oana le găsiți exact pe voceaparintilor.ro.

Larisa Petrini – Health Coach cu dublă certificare internațională, ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution și fondator reLife. Activitățile sale în calitate de expert în nutriție integrativă le puteți descoperi aici: larisapetrini.ro

Mirela Retegan – este creatoarea Zurli, femeia care a dus dragostea pentru copilul său la rang de fenomen național. A înlocuit educația formală cu spectacolul imaginației. A scris și produs spectacole pentru copii, a inventat personaje, a publicat cărți de povești și jocuri și a produs audiobook-uri. Mai multe informații despre Mirela găsiți pe site-ul ei oficial mirelaretegan.ro.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută