fbpx
skip to Main Content
Panel Online: Demascarea Depresiei

Depresia este un fenomen tare ciudat – nu doar că poate determina apariția unor stări sufletești inconfortabile, dar ne poate submina și capacitatea de a ne duce la bun sfârșit sarcinile zilnice. Depresia ne afectează pe diverse căi, iar simptomele ei se manifestă în diverse planuri ale vieții noastre. De aceea, în panelul online al lunii mai, am invitat la o discuție virtuală cinci experți în sănătate mintală, specialiști în psihologie, psihiatrie și psihoterapie.

În acest panel au participat:

Dr. Oana Niculae, medic specialist psihiatrie infantilă, psiholog și expert în sănătatea mintală la Centrul de Educație Emoțională și Comportamentală pentru Copii și Adolescenți din cadrul Salvați Copiii România.

Roxana Nicolau, psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental, specializată în psihoterapia schemelor.

℗PUBLICITATE


Dr. Zenobia Niculiță, psiholog și psihoterapeut relațional, contributor al site-ului paginadepsihologie.ro și membru al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Andrei Chișcu, psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental, formator în cadrul ARTCC și expert în sănătatea mintală la Centrul de Educație Emoțională și Comportamentală pentru Copii și Adolescenți din cadrul Salvați Copiii România.

Marius Constantinescu, psihoterapeut specializat în analiza tranzacțională și colaborator la Radio Itsy Bitsy.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută