skip to Main Content
Panel Online: Despre Părinți și Copii

Panel online: Despre părinți și copii

Fără dubii, copiii ne comunică extrem de multe informații. De asemenea, cel mai bine îi putem descoperi și putem învăța de la ei, dacă le observăm cu atenție comportamentele, dacă le validăm trăirile și dacă îndrăznim să le ascultăm emoțiile. Deoarece în luna octombrie Pagina de Psihologie, în colaborare cu Salvați Copiii România și Mozaic Media, organizează conferința Cultivarea Inteligenței Parentale prin Curaj, Compasiune și Conectare, am invitat mai mulți părinți să ne răspundă la câteva întrebări despre legătura pe care o au cu copiii din viețile lor.

Respondenții din această lună sunt:

Andreea Ignat – blogger, scriitor, om de comunicare și trainer. Blogul ei este andreeaignat.info.

℗PUBLICITATE
Nora Neghină – trainer de parenting specializat în abordarea Mindsight, organizator de evenimente, președintele Asociației Mindsight România, colaborator și contributor al platformei paginadepsihologie.ro.

℗PUBLICITATE
Cristina Oțel – o mamă trainer, susține cursuri din 2007 și o putem citi constant pe blogul ei cristinaotel.ro.

Adriana Titieni – nu este numai actriţă, moderator şi realizator de emisiune radio-tv; înainte de toate acestea, este mama Ariadnei şi a lui Marc. Iar din acest an este și lector la U.N.A.T.C.

Alex Zamfir – realizator de emisiuni de parenting la Radio Itsy Bitsy, autor de carte și blogger la celmaibuntata.ro.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută